Албуми по години

1997 : БНТ - ПРЕДИЗБОРЕН ДЕБАТ - ЛИДЕРИ НА СДС, БСП, БИЗНЕСБЛОК, ЗЕЛЕНИ И ЕВРОЛЕВИЦА

1997